04 december 2005

Det bliver meget kort idag, for jeg har usigeligt travlt. Det ser ud til, at mit bedre vidende og min trang til at opføre sig fjollet har besluttet sig for at blive faste elementer. Døden var venlig nok til at babysitte dem mens jeg skrev projekt idag. Hun sagde, hun ville tage dem med ned på det tyske marked og drikke dem hønefulde i gluhwein. Jeg tror, jeg vil benytte chancen, mens de er ude til at finde et par navne til dem - de benævnelser de har pt er ikke særligt mundrette.

ATTAOSF: Oooooh! Kan jeg hedde Mia? Jeg har altid gerne villet hedde Mia!
Anne: Er I allerede tilbage? Jeg havde håbet, I - jeg mener, I skulle... Nej, jeg havde planlagt at du skulle hedde Pierette. Mia er ikke særligt - dig.
ATTAOSF: Men jeg vil hedde Mia. Det her er bare uretfærdigt!
ABV: Hov! Sje var minreplik. Ikk' pænt af dig ta' minreplik.
Anne: Er I fulde?
ATTAOSF: Wheee! (Løber i cirkler.)
Anne: Deter ikke særligt megt af et svar, når det kommer fra dig...
ABV: Anne - du minbedste ven, du er. Mener det. Det'ik bar noed jeg siger fordi jeg er et produkt af din - hvahedderdet - fantasi. (Klynger sig til Annes venstre arm)
Anne: Død - har du noget at sige om det her?
Døden: Egentlig ikke. Men jeg synes det ville være klogere, hvis du brugte din tid på at introducere nogle mænd i denneher julekalender. Foreløbig er vi fire kvinder og det bliver for meget af en hønsegård til at holde en hel december uden at du bliver sindssyg.
Anne: Fint. Udmærket. Men det bliver imorgen. Jeg skal tilbage til arbejdet nu.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hvaffen en død er det der babysitter for dig? Jeg tror at Døden fra Dragør er en af de bedre til jobbet. Han har for nogen tid siden skiftet sin sædvanlige "spille skak om folks liv-rutine" ud med at spille Skovnissernes Ludo, hvilket ligesom gør det lidt mindre intimiderende.
"Øv! Blad igen! Jeg skal bruge et Agern!"

Men ideen med at drikke dine egenskaber funde i Glühwein lyder heller ikke ineffektiv. Dog håber jeg ikke at de er mindreårige, den slags kan de jo tidsnok lære...
Hvordan vurderer man alderen på en egenskab?