04 november 2005

A loaf of bread, a jug of wine, and thou
Nåja, to ud af tre er vel ikke at kimse ad, når det ikke kan være anderledes. Peter tog hjem igår. For at være helt ærlig er vinen også så relativt dyr herovre at det nok snarere er en pint og et brød. Og det er heller ikke at foragte, men jeg må indrømme, at jeg gerne ville bytte det for en ordentlig nattesøvn. En af de ting, de ikke fortæller os, når vi kommer hertil, er, at vi skal regne med at se alle vores venner hver nat klokken tre, når en eller anden silly bugger sætter brandalarmen igang. Vi har haft tre brandalarmer over de sidste to nætter, og jeg befinder mig i den der tåget-muntre, semipsykotiske sindstilstand, der skyldes søvnunderskud.
Ret beset, er en pint ikke stor set et brød på flydende form? Det er ligesom med smoothies - der står altid på dem, at de svarer til tre portioner frugt. Hvor mange skiver brød er en pint? Hvad er anbefalet daglig dosis af brød? Hvad kan man drikke for at erstatte søvn? "Denne kop kaffe udgør 7% af den anbefalede daglige søvndosis?"

1 kommentar:

Sabine sagde ...

Hvis de bliver ved med brandalarmerne, kan du regne med, at du kommer til at se spøgelser. (Det er nok derfor, der er så mange af dem på de britiske øer.)