26 marts 2006

Tænker I nogensinde over, hvor utroligt lidt man ved om nogetsomhelst?

Der hænger sedler overalt på Gården her om, at vi ikke må tænde for vandhanerne, fordi det åbenbart får kælderen til at svømme væk, og den ligger under huset og kan derfor ikke få lov at følge sine naturlige migrationsmønstre. Men det lader til at vi godt kan bruge toiletterne. Og det er godt. Men hvorfor? Går vandet fra toiletterne ud et andet sted? Eller er det ikke på vejen ud, men måske vejen ind, der er problemer? Kan det tænkes at toiletvandet og vandhanevandet er i forskellige fagforeninger og det kun er hanevandet, der strejker?

Det er altid de mest essentielle ting, man ikke ved, hvordan virker. Internettet for eksempel. Jeg putter tekst ind i mit keyboard her, og det dukker op på en skærm hos jer. Eller måske ikke. Og jeg aner ikke hvordan det virker. Jeg må have meget vigtige ting at putte i min hjerne, siden jeg ikke har fundet plads til den slags viden.

Ja. Hold fast i dén tanke...

6 kommentarer:

Sara Elenyetille sagde ...

Liste over meget vigtige ting som jeg med sikkerhed ved optager meget plads i Annes meget søde hjerne: Fjollede tanker; Operatoralgebra; "Whee!"; Chokoladekage.

Stefan sagde ...

Sara glemte "shiny" og "poing".

Sara Elenyetille sagde ...

D'oh! Tænk at jeg glemte de to vigtigste!

Der må åbenbart være ekstremt vigtige ting der optager pladsen i mit hoved. Eller også er der bare noget galt med mit hoved.

Sabine sagde ...

Det siges, at man kan have hele syv tanker i sin hjerne på én gang.

Men siden jeg nu kun har to hænder, hvordan skal jeg holde fast i dem alle sammen?

Mon de kan lære at gå i snor?

roden sagde ...

Jeg kunne vaere saa flabet at laane dig en bog der forklarer hvordan internettet haenger sammen, men jeg burde vist nok lade vaere.

anne sagde ...

Problemet er, at min hjerne er belagt med IT-teflon. Hver gang jeg prøver at lære noget om computere, preller det af på min hukommelse. Jeg har fået mange forklaringer, nogle af dem endda selvopsøgte, og jeg har engang stillet begavede spørgsmål - men alt, jeg har lært, er gledet ud af min hjerne igen.