03 august 2008

Anne, 12 point - Verden 8.192.394.497Anne: [kommer ind, smækker med døren] Sgu!
Verden: [Sidder i en stol og smasker vandmelon] Og hvem har så tisset på din sukkermad?
Anne: Meh. Vinden er fra et nerveraspende verdenshjørne og der var to hold af fremmede mænd, der råbte efter mig, at jeg så grim ud med cykelhjelm.
Verden: Det er også en meget grim cykelhjelm.
Anne: Men hvorfor skal min pligt til at tilfredsttille fremmedes behov for en æstetisk oplevelse gå forud for min interesse i at mindske min risiko for hjerneskade? Hjernen er min ven!
Verden: De ville jo bare gerne i kontakt med dig.
Anne: Mumlemumle ikke et særligt godt udgangspunkt for interaktion at minde mig om, at de synes jeg er grim, mumledumme svin.
Verden: Nu mumler du grimt.
Anne: Undskyld. Jeg kan bare ikke se, hvorfor folk skal at gøre mig ked af det bare fordi de synes det er sjovt.
Verden: Jamen det er da også helt forkert. Du må lære at lade være med at blive ked af det.

6 kommentarer:

roden sagde ...

Jeg synes, det er godt, du kører med cykelhjelm. Noget siger mig, at du ikke ville være den samme med et smadret hovede.

Anonym sagde ...

Den pæne indfaldsvinkel til det her er at tænke, at de gerne ville i kontakt med dig, og det har alle dage været en stærk måde at gøre opmærksom på sig selv på at råbe spydigheder ad andre, så det valgte de uklogt nok at gøre.
Marta

Sara Elenyetille sagde ...

Det er en test. De blev sendt for at teste dig. Og hvis du ikke består testen, vil straffen ramme dig. Hårdt. Hårdt som en brosten. Mere præcist i form af den kantsten som smadrer din ubeskyttede hjerneskal.

Så kan man spørge hvorfor Verden ikke fortalte dig dette. Dels er Verden dum og led og uretfærdig. Dels tror jeg slet ikke det var Verden men Stefan i forklædning. Det lød som Stefan.

PS. Nej jeg bruger stadig ikke cykelhjelm selv. Og?

anne sagde ...

Jeg vil fuldstændig protestere mod ideen om, at Verden skulle være Stefan. Den er meget tættere på at være Universet, men Universet er Stefans nemesis og ikke min.

Måske lyder Verden som Stefan fordi Universet lyder som Stefan, og jeg, som en ælling opdraget af flamingoer, forsøger at efterligne dem, der har præget min opdragelse.

Gry sagde ...

MArie gav mig et link til nogle glade cykelhjelme:

http://www.cykelsportnord.dk/shop/hjelme-21c1.html

En glad hjelm forhindre muligvis ikke at folk råber af en. Tilgengæld tror jeg at dine samtaler med Verden ville blive sjovere, hvis I begge havde hjelme med farvede prikker på.

Sara Elenyetille sagde ...

Anne, det er ikke Universet, men Stefan der har taget en papirspose over hovedet og holder sig for næsen når han taler.