01 november 2007

Rigtig voksenBullettin: Jeg er nu et kvart sekel gammel, ansat som fuldmægtig i staten og har meldt flytning fra mit kollegium. Vi er meget alvorlige mennesker her, om jeg må bede. Ikke noget af det pjank!

Jeg er netop startet i metodeafdelingen på Danmarks Statistik, hvor det er mit arbejde at gå i vejen for folk, indtil jeg har oparbejdet nok pondus til at trække min egen vægt. Vi sidder to mand på et kontor, og vores skriveborde hæver sig, når man trykker på en knap, så kom ikke her! Alvorlige mennesker, er det erklæret!

Det er en bittelille afdeling, og foreløbig drikker vi øl og spiser morgenmad. Derpå skal jeg lære at programmere SAS. Så skal jeg lave noget, der hedder imputing. Det er nyttigt og kompliceret og lader sig faktisk forklare til lægmænd - jeg har testet på min mor, et par gangfæller og en tilfældig forbipasserende med en lille hund. Jeg forklarer jer om det, hvis I vover at komme mig nær, og så er I advaret. Jeg er voksen og laver seriøse ting, man kan forklare til folk, selv om der er tal i dem. Alvorlige mennesker her. Begrebet flextid kan nu anvendes i konjunktion med mig. Jeg kan ikke komme ud og lege.

Hihi.

4 kommentarer:

anne sagde ...

Og desuden er det november.

Greis sagde ...

Og jeg synes, at det jeg arbejder med bedst kan forklares som et brætspil. Hvis jeg forklarer det på anden vis til lægmænd, synes de, at det er lige så håbløst kompliceret, som ansøgerne synes det.

anne sagde ...

Så altså - det er håbløst kompliceret, men hvis vi lader som om det bare er noget vi leger, kan vi forstå det?

Anonym sagde ...

Hej Anne, ro på med seriøsiteten, det er begrænset hvor meget ansvar du bør tage på dig som nyansat. Bare go with the flow!(øl og morgenmad lyder godt nok som en arbejdsdag af den rette type).

Chuck Norris doesn't breathe, he holds air hostage.

See spot. See spot run. See spot get round house kicked in the face by
Chuck Norris

Chuck Norris' smile once brought a puppy back to life.

When Chuck Norris crosses the street, the cars have to look both ways.

Chuck Norris once worked as a weatherman for the San Diego evening news.
Every night he would make the same forecast: Partly cloudy with a 75%
chance of Pain.

Chuck Norris doesn't step on toes. Chuck Norris steps on necks.

When Chuck Norris talks, everybody listens. And dies.

It takes 14 puppeteers to make Chuck Norris smile, but only 2 to make him
destroy an orphanage.